Glutenfrit bananbrød med peanutbutter - Glutenfrit bananbrød
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Glutenfrit bananbrød med peanutbutter

Glutenfrit bananbrød med peanutbutter – Opskrift på nemt og lækkert bananbrød uden mel, med peanutbutter og mørk chokolade. Dette bananbrød er super nemt at bage og det er bagt uden mel. Bananbrødet består af modne bananer, creamy peanutbutter, flydende honning, æg, bagepulver og hakket mørk chokolade. Det smager super godt og smager også lidt “sundt”. Der er ikke alm. sukker i, da bananerne og honningen gør brødet sødt. Bananbrødet smager dejligt, når det stadig er lidt lunt og chokoladen er blød, men brødet kan sagtens kommes på køl og holde sig i 3-4 dage, pakket ind i stanniol. Så kan man hurtigt skære en skive, når lækkersulten melder sig. Prøv også min opskrift på bananbrød med havregryn eller bananbrød med brunet smør og pisket ganache. Rigtig god fornøjelse!

Glutenfrit bananbrød med peanutbutter

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 50 min.
I alt +1 t.

Ingredienser

Glutenfrit bananbrød med peanutbutter

Fremgangsmåde

Glutenfrit bananbrød med peanutbutter

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk de modne bananer godt med en elpisker, til en tyk masse unden for mange klumper. Tilsæt peanutbutter, honning, æg og bagepulver. Pisk til en ensartet masse. Vend hakket chokolade i.

Beklæd en brødform på 2 L med bagepapir. Hæld dejen i formen. Bag bananbrødet i ca. 50 min. Hvis bananbrødet begynder at blive for mørkt, inden det er færdigbagt, så kan der lægges et stykke stanniol henover. befri bananbrødet fra forme og bagepapiret og lad det afkøle på en rist inden det skæres i skiver. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar