Glutenfri brownie med peanutbutter og ganache – en uimodståelig kage der smelter på tungen. Denne kage er en rigtig chokoladedrøm med en fudgy glutenfri brownie med peanutbutter i dejen og med chokolade ganache ovenpå. En kage lidt ala Maja Vase . Jeg har brugt denne opskrift til brownien. Kagen kan med fordel bages og laves klar dagen inden den skal serveres. Den har nemlig bedst af at stå på køl i mange timer og sætte sig. Server kagen med f.eks. friske bær og en kugle is til.
Min fine lyserøde blog har fået en makeover over sommeren og det er nu muligt at se, hvor lang tid hver opskrift tager og hver opskrift kan printes ud. Det er det dygtige kreative digitale bureau Ruby Studio, der står bag hele bloggens udseende.
Glutenfri brownie med peanutbutter og ganache
Ingredienser
Brownie:Fremgangsmåde
Brownie:
Tænd ovnen på 185 C varmluft. Beklæd en rund springform på 23 cm med bagepapir i bunden og smurt med smør i bunden og rundt i kanten. Lav browniedejen og hæld den i springformen. Fordel peanutbutteren i dejen og bag kagen i ovnen i ca.30-35 minutter. Kagen skal være lidt blævrende i midten og skal gerne være krakeleret på toppen. Lad kagen køle af og stil den herefter i køleskabet, imens du laver ganachen.
Ganache:
Varm fløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det udover chokoladen ( i en skål der kan tåle varme) og lad det stå lidt. Rør derefter rundt i midten af skålen med en dejskraber til massen samler sig og bliver blank.
Hæld ganachen udover den afkølede kage og stil den tilbage på køl indtil ganachen har sat sig. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar