Glutenfri brownie med peanutbutter og ganache - den lækreste brownie
Opskrifter Livsstil Shop

Glutenfri brownie med peanutbutter og ganache

Glutenfri brownie med peanutbutter og ganache – en uimodståelig kage der smelter på tungen. Denne kage er en rigtig chokoladedrøm med en fudgy glutenfri brownie med peanutbutter i dejen og med chokolade ganache ovenpå. En kage lidt ala Maja Vase . Jeg har brugt denne opskrift til brownien. Kagen kan med fordel bages og laves klar dagen inden den skal serveres. Den har nemlig bedst af at stå på køl i mange timer og sætte sig. Server kagen med f.eks. friske bær og en kugle is til.

Min fine lyserøde blog har fået en makeover over sommeren og det er nu muligt at se, hvor lang tid hver opskrift tager og hver opskrift kan printes ud. Det er det dygtige kreative digitale bureau Ruby Studio, der står bag hele bloggens udseende.

Dessert til 10-12 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 35 min. / I alt 55 min.
Ingredienser

Brownie:

 

Brug denne opskrift på brownie

100 g peanutbutter

Ganache:

 

2,5 dl piskefløde

2 spsk. glukosesirup

300 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Brownie:

Tænd ovnen på 185 C varmluft. Beklæd en rund springform på 23 cm med bagepapir i bunden og smurt med smør i bunden og rundt i kanten. Lav browniedejen og hæld den i springformen. Fordel peanutbutteren i dejen og bag kagen i ovnen i ca.30-35 minutter. Kagen skal være lidt blævrende i midten og skal gerne være krakeleret på toppen. Lad kagen køle af og stil den herefter i køleskabet, imens du laver ganachen.

Ganache:

Varm fløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det udover chokoladen ( i en skål der kan tåle varme) og lad det stå lidt. Rør derefter rundt i midten af skålen med en dejskraber til massen samler sig og bliver blank.

Hæld ganachen udover den afkølede kage og stil den tilbage på køl indtil ganachen har sat sig. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.