Friterede gnocchi – Opskrift på den lækreste ret med sprøde friterede gnocchi serveret på en grøn dip med ærter, spinat og hytteost. Denne ret er en super lækker vegetarisk ret med gnocchi der friteres i et par minutter i olie. Gnocchi er altid lækkert og de fleste gange får man serveret gnocchi, som der er kogt. Men her har jeg friteret gnocchien, så den bliver dejlig sprød udenpå og blød indeni. Gnocchien serveres med en grøn dip bestående af hytteost, spinat, ærter, citron, hvidløg, salt og peber. Retten pyntes med frisk chili i skiver og revet citronskal. Den lækreste ret, som kan serveres som forret eller som tilbehør til en middag.
Selve dippen kan sagtens laves dagen inden brug, men gnocchien skal friteres lige inden servering, så de er sprøde. Jeg har mange opskrifter med gnocchi. Prøv f.eks. min opskrift på stegt gnocchi med ærter eller min opskrift på gnocchi i cremet tomatsauce md burrata. Rigtig god fornøjelse!
Friterede gnocchi
Ingredienser
Hytteostdip med ærterFremgangsmåde
Hytteostdip med ærter
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dip. Smag til med salt og peber. Stil dippen på køl imens de andre ting laves.
Friterede gnocchi
Varm olien op i en gryde. Friter gnocchi i et par minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Pas på med at give dem for længe, fordi de kan godt springe.
Læg gnocchi på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge fedtet.
Smør dippen ud på et lille fad eller en tallerken og læg de sprøde gnocchi på. Pynt med chili, citronskal, salt og peber. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar