Fredagshygge: Pumpkin spice latte - Opskrift på pumpkin spice latte
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Pumpkin spice latte

Fredagshygge: Pumpkin spice latte – opskrift på den lækreste varmende og krydrede pumpkin spice latte. Hjemmelavet pumpkin spice latte er helt perfekt at nyde på kolde efterårsdage og vinterdage og især til fredagshygge. Pumpkin spice latte er amerikansk og smagen stammer fra en pumpkin pie eller græskartærte. Starbucks er ret kendt for deres pumpkin spice latte, der bliver solgt i massevis. Der er mange måder at lave sådan en pumpkin spice latte på, men her har jeg lavet den på min helt egen måde med kogt hokkaido græskar blendet sammen med varmende krydderier, sukker og mælk.  Herefter har jeg kogt det op under piskning og serveret det med flødeskum og et drys kanel. Derudover er der et espresso shot i hver kop. Pumpkin spice latte kan sagtens laves uden kaffen og dermed er det faktisk også en børnevenlig drik, der minder meget om en chailatte. Hvis du ikke har mod på at lave pumpkin spice selv, så kan selve krydderiblandingen købes i supermarkeder samt græskarpure. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Pumpkin spice latte

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Pumpkin spice latte (4-6 kopper)
Derudover

Fremgangsmåde

Pumpkin spice latte

Skyld græskar, skær det over, fjern kernerne og skær græskaret i tern. Kom græskartern i en gryde og dæk med vand. Kog græskar i 20 minutter. Hæld vandet fra og lad det dryppe af i en si.

Kom græskar og alle de øvrige ingredienser i en blender. Blend til en ensartet masse og hæld det igennem en si. Kom det i en gryde og kog det op under piskning til det er gennemvarmt.

Fordel pumkin spice latte samt espresso shot i kopper og pynt med flødeskum og et drys kanel. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer
    1. Jeg skræller ikke græskaret, da massen alligevel bliver siet 🙂 Ja, du kan bruge en hvilken som helst mælk 🙂

Skriv en kommentar