Fredagshygge- Milkshakes med vanilje og chokolade - Opskrift på milkshakes
Opskrifter Livsstil Shop

Fredagshygge: Milkshakes med vanilje og chokolade

Fredagshygge- Milkshakes med vanilje og chokolade. Det er fredag, og det betyder endnu engang fredagshygge, som i dag byder på dejlige milkshakes med vanilje og chokolade. Der er da intet bedre end at skåle weekenden i gang med dejlige cremede milkshakes. Den ene milkshake er lavet med vaniljeis og skummetmælk og pyntet med karamelsauce, den anden er lavet med chokoladeis og kakaomælk og pyntet med chokoladesauce. Jeg har faktisk bare brugt to helt almindelige billige bøtter is, det behøver ikke at være nogen dyr is, når man laver milkshake. Prøv også at blende hindbær sammen med vaniljeisen eller et stærkt kaffe shot sammen med chokoladeisen. Hver milkshake giver 2 store glas eller 4 små. Jeg har brugt karamelsauce fra Dr. Oetker og chokoladesauce fra Odense Marcipan. Rigtig god fornøjelse og god fredag!

Drikke, Milkshakes til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Milkshake med vanilje (2 store glas eller 4 små)

400 g vaniljeis

3 dl skummetmælk

1 tsk. vaniljesukker

1 lille håndfuld isterninger

Karamelsauce

Flødeskum af 2,5 dl piskefløde

Milkshake med chokolade (2 store glas eller 4 små)

1 L chokoladeis

3 dl kakaomælk

1 lille håndfuld isterninger

Chokoladesauce

Flødeskum af 2,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Milkshake med vanilje

Lad isen stå på køkkenbordet lidt, så den er blød og ikke alt for hård. Kom isen op i en blender sammen med mælk,vaniljesukker og isterninger. Blend sammen til en ensartet og cremet milkshake. Kom karamelsauce i 2 glas: lidt i bunden og opad siderne. Fordel milkshake i de to glas og pynt med flødeskum og ekstra karamelsauce. Velbekomme!

Milkshake med chokolade

Lad isen stå på køkkenbordet lidt, så den er blød og ikke alt for hård. Kom isen op i en blender sammen med kakaomælk og isterninger. Blend sammen til en ensartet og cremet milkshake. Kom chokoladesauce i 2 glas: lidt i bunden og opad siderne. Fordel milkshake i de to glas og pynt med flødeskum og ekstra chokoladesauce. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.