Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel - Chokoladebarer med TUC kiks

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel. Det er fredag, og det betyder, at det atter er tid til fredagshygge, som i dag byder på lækre chokolade barer/bidder med saltkiks aka TUC kiks og Riesen karameller. En virkelig nem og hurtig chokoladesnack til fredagshyggen. Denne snack minder utrolig meget om en kiksekage, dog i en lidt mere enkelt version og med ganske få ingredienser. Du kan tilsætte lige det du vil til chokoladen f.eks. nødder, rosiner, dit yndlings slik osv. Jeg har brugt 70 % chokolade, men prøv også med mælkechokolade og hvid chokolade. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Opskrift til 12-14 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning + 2 t.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Fremgangsmåde

Chokoladebarer med saltkiks og karamel

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Knus kiksene og skær karamellerne over i 2 og bland sammen med det smeltede chokolade. Beklæd en brødform med husholdningsfilm og hæld massen i formen. Stil formen på køl i et par timer, men gerne flere timer, så chokoladen kan størkne helt. Skær herefter massen ud i skiver/stykker og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar