Fordej til honningkager - Opskrift på fordej til honninghjerter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fordej til honningkager

Fordej til honningkager – Opskrift på nem fordej til honningkager og honninghjerter, som kun består af honning og hvedemel.

Fordej til honningkager

Forberedelse 10 min.
Tilberedning 1 måned
I alt 1 måned

Ingredienser

Fordej

Fremgangsmåde

Fordej

Jeg bruger flydende honning, men hvis du bruger en mere fast honning, så kan den varmes op under omrøring til ca. 35 C, for så er den meget nemmere at arbejde med.

Kom honning og mel i en røreskål og ælt det sammen til en ensartet sammenhængende dej. Form evt. dejen sammen med hænderne. Kom dejen i en tætsluttende beholder og opbevar dejen i et køligt mørkt rum i 1 måned.

Bedøm

Fordej til honningkager

Det er super nemt at lave fordej til honningkager og honninghjerter. Fordejen består blot af honning og hvedemel som æltes sammen til en klump dej, som opbevares i en beholder i et mørkt og køligt rum. Fordejen skal helst laves 1 måned inden den skal bruges, da det er med til at udvikle smag og give de færdigbagte honningkager dyb smag og lækker tekstur. Jeg laver derfor fordejen i starten af november (gerne tidligere), så er dejen nemlig klar til at bage med til december måned.

Jeg bruger flydende honning, men hvis du kun har en mere fast honning, så er det en god ide at varme honningen lidt op først, da det så er meget nemmere at arbejde honningen ind i hvedemelet. Her er min opskrift på honninghjerter.

Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar