Focaccia pizza - Opskrift på focaccia brød med pizza topping
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Focaccia pizza

Focaccia pizza – Opskrift på det lækreste focaccia brød med pizza topping. Denne focaccia pizza minder meget om en deep pan pizza, som er en pizza bagt i bradepande og som derved giver en tykkere bund, end de normale tynde pizzaer. Jeg elsker focaccia brød og pizza, så dette brød er en perfekt blanding af de to vidunderlige ting. Brødet er bagt efter denne opskrift og bagefter toppet med tomatsauce, revet mozzarella, pepperoni og frisk oregano. Jeg har derudover pyntet den færdige pizza med frisk mozzarella, men det kan man sagtens udelade.

Pynten kan varieres og i stedet for pepperoni kan man pynte med skinke eller kylling. Rigtig god fornøjelse!

Focaccia pizza

Brød med fyld til 8-10 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 35 min.
I alt +1 t. 30 min.

Ingredienser

Focaccia brød Fyld

Fremgangsmåde

Focaccia brød

Lav dejen som beskrevet her i opskriften. Bag brødet i ca. 25 minutter (uden toppings).

Tag brødet ud af ovnen og smør tomatsauce på og drys med revet ost, pepperoni og frisk oregano. Bag focaccia pizza i ca. 10 minutter eller indtil osten er sprød. Fordel den friske mozzarella udover pizzaen og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar