Flødebollelagkage med hindbær opskrift - Lagkage med flødeboller

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Flødebollelagkage

Flødebollelagkage med hindbær – Opskrift på nem lagkage med flødeboller og hindbærskum. Denne flødebollelagkage er utrolig nem at lave og den smager virkelig lækkert. Jeg har lavet lagkagen med hjemmebagte lyse lagkagebunde, men hvis kagen skal laves hurtigt og der ikke er tid til at bage bundene selv, så kan købte lagkagebunde også sagtens bruges. Det første lag i lagkagen er med kaffe penslet på bunden og dernæst flødeboller. Andet lag er med en lækker hindbærskum, som er virkelig nem at lave. Lagkagen pyntes tilsidst med flødeskum, friske hindbær og hakket chokolade.

Flødebollelagkage med hindbær

Jeg har valgt at lave denne flødebollelagkage med hindbær, da jeg synes, at det syrlige fra hindbær går rigtig godt sammen med de andre elementer i kagen. Hvis du ikke lige kan få fat på hindbær, og de måske er ude for sæson, kan du altid bruge nogle andre bær. Jeg vil tro, at den også er lækker med enten jordbær, brombær eller blåbær. Jeg elsker personligt bare at pynte med hindbær, da det er så flot oven på en kage eller dessert.

Hvis du vil tilsætte endnu et element i kagen, så smager det også lækkert med kagecreme, som kan smøres på den første bund med flødebollerne. Lagkagen kan laves lige inden man får gæster eller den kan laves dagen inden og blot opbevares på køl. Prøv også min opskrift på chokoladelagkage med Daim og banan. Rigtig god fornøjelse!

Flødebollelagkage

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Hindbærskum
Derudover

Fremgangsmåde

Hindbærskum

Skold hindbærrene og hæld dem i en si, så de kan tø op og saften kan blive siet fra. Bland flormelis og kartoffelmel i hindbærrene. Pisk fløden med vaniljesukker til en let skum og vend hindbærrene forsigtigt i.

Sådan samler du lagkagen

Pisk fløden til en let skum. Placer den nederste kagebund på et fad. Pensl kaffe på bunden og mas flødebollerne lidt og fordel dem på bunde. Kom den næste bund på og kom hindbærskum på. Læg så den allersidste bund på, smør flødeskum på og pynt med hindbær og hakket chokolade.

Stil kagen på køl indtil servering. Den kan sagtens stå på køl til dagen efter. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar