Fladbrød med hytteost - Hytteostbrød med kun 3 ingredienser

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fladbrød med hytteost

Fladbrød med hytteost – Opskrift på nemt glutenfri og proteinrigt fladbrød med hytteost. Dette fladbrød med hytteost består kun af 3 ingredienser: Hytteost, æg og salt. Alle 3 ingredienser blendes til en tynd og klumpfri dej, som hældes på en bageplade med bagepapir og smøres ud. Når fladbrødet er bagt kan det skæres i firkanter, som kan bruges som almindeligt brød, f.eks. som en sandwich med fyld. Brødet kan også bruges til en panini. Dog er brødet ikke jo ikke som alm. sandwichbrød, det minder mere som en omelet. Det er også perfekt til at lave til en wrap med fyld.

Jeg bruger hytteost med 4% fedt i, men man kan også sagtens bruge den med 1,5 % fedt. Dette brød er helt neutralt, men hvis man ønsker at tilsætte smag til dejen, så kan der tilsættes hvidløgspulver, timian, oregano eller chilipulver. Prøv også min opskrift på broccoli fladbrød eller min opskrift på fladbrød med hytteost og spinat. Rigtig god fornøjelse!

Fladbrød med hytteost

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Blend hytteost, æg og salt til en tynd dej uden klumper. Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir. Bred det ud, så det ligger i et jævnt lag. Bag i ca. 30 min. til brødet er gyldent og “tørt”.

Lad det afkøle og fjern forsigtigt bagepapiret. Skær det ud til 6 firkanter eller skær det ud til 3 lange stykker, som jeg har gjort. Brødet kan godt afgive lidt fugt, men hvis det placeres på en bagerist, så bliver det hurtigt tørt igen. Fyld brødet med dit favorit fyld. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer
    1. Jeg har ikke selv prøvet at fryse det, men det tror jeg godt det kan. Måske det bliver lidt mere blødt i det, når det er optøet 🙂

Skriv en kommentar