Fersken og appelsin shake - Opskrift på den bedste shake med appelsin og fersken
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fersken og appelsin shake

Fersken og appelsin shake – opskrift på den nemmeste og lækreste shake med appelsinjuice og friske ferskner. Denne læskende shake har jeg tit fået som barn og den smager så dejlig og frisk! Shaken består udelukkende af appelsinjuice, ferskner og isterninger. Fersknerne kan skiftes ud med f.eks. nektariner. Prøv også at tilsætte hindbær eller jordbær.Det er en god måde at få brugt nogle kedelige og bløde ferskner (eller nektariner) op på, i stedet for at de bliver smidt ud. Shaken kan også hældes i isforme og fryses ned til lækre hjemmelavede ispinde. Rigtig god fornøjelse!

Fersken og appelsin shake

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fersken og appelsin shake

Fremgangsmåde

Fersken og appelsin shake

Kom appelsinjuice, ferskenstykker og isterninger op i en blender og blend det sammen til en ensartet masse. Fordel shaken i 4 glas og tilsæt flere isterninger, så shaken er dejlig kold. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar