Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær - Nemme og hurtige

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær

Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær. Disse fastelavnsboller er lidt en snyde-udgave, da selve bollerne er købt fra frost. Det er wienerbrødsdej, hvor de allerede er formet til boller med remonce i. Jeg har lavet fastelavnsbollerne med hindbærsyltetøj i midten, en lækker og nem chokoladeskum, smeltet chokolade på toppen samt friske hindbær.

Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt bollerne på nemlig.com, og de er fra Mette Munk, men man kan købe dem i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Rigtig god fornøjelse!

Du kan se alle mine opskrifter på lækre fastelavnsboller lige her. Her finder du alt lige fra gammeldags flødeboller, til semlor til wienerbrødsfastelavnsboller.

Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær

Opskrift til 4-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Chokoladeskum
Derudover

Fremgangsmåde

Chokoladeskum

Pisk fløden med kakao og flormelis til en fast skum. Pisk endelig ikke for meget, for så bliver skummet grynet. Kom chokoladeskum i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Bag fastelavnsbollerne som angivet på pakken og lad dem afkøle.

Flæk fastelavnsbollerne og kom en spsk. hindbærsyltetøj på, sprøjt skummet rundt om syltetøjet og luk fastelavnsbollen. Pynt med en klat smeltet chokolade og slut af med et hindbær. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar