Easy Peasy No Bake Oreo Tart – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Easy Peasy No Bake Oreo Tart

Dette indlæg er dedikeret til alle jer Oreo fans derude!

Jeg elsker at lave denne form for tærte, som ikke skal bage. Det er simpelthen så nemt at lave og det eneste der tager tid, det er, at den helst skal stå på køl i nogle timer, men så kan man jo passende klare den lange to-do liste imens. Denne tærte er en Oreo tærte, som består af en Oreo tærtebund, chokolade ganache fyld og hakkede Oreos på toppen. Og hvem kan ikke lide Oreos? Jeg kender i hvert fald ikke nogle der ikke kan lide dem. Jeg tror aldrig, at jeg har skrevet ”Oreo” så mange gange før…Her kommer opskriften:

Ingredienser

Oreo tærtebund:

400g Oreos

150g smør, smeltet

Ganache:

400g chokolade, hakket

1,2 dl fløde

Fremgangsmåde

Oreo tærtebund:

Hak Oreos i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med Oreos til en ensartet masse. Hæld Oreo massen i en aflang tærteform med løs bund, min form er ca. 8×40 cm. Pres massen godt ned i bunden og op af kanterne, og sæt formen i køleskabet imens du laver ganache.

Ganache:

Hæld fløden i en gryde og varm det op til kogepunktet. Hak chokoladen og kom den i en skål. Hæld fløden over chokoladen og vend det rundt til chokoladen er smeltet og massen bliver tyk. Hæld ganachen udover oreobunden. Pynt med ca. 100g hakket Oreos. Stil formen på køl igen i mindst 4 timer.

Løsn tærten fra formen og skær den ud i små stykker og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

9 Comments
  1. Lækker opskrift! ?
    Jeg er dog lidt i tvivl om forholdene i chokoladeganachen. I den danske version står der 1,2 dl og hvor der i den engelske står 150 ml (1,5 dl). Hvilket forhold skal man gå efter? Vil ganachen derudover blive meget tyk? – tænker at jeg vil prøve at bruge den som et lag i en cheesecake, og kan ikke finde ud af, om den vil blive for tyk ?

  2. Jeg havde tænkt mig at prøve kræfter med denne kage, men jeg vil høre dig hvor længe kan den holde sig i køleskabet fra produktion til servering?

    1. Hej Anna
      Det lyder godt! Den kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet 🙂 God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.