Easy Peasy No Bake Oreo Tart - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Easy Peasy No Bake Oreo Tart

Dette indlæg er dedikeret til alle jer Oreo fans derude!

Jeg elsker at lave denne form for tærte, som ikke skal bage. Det er simpelthen så nemt at lave og det eneste der tager tid, det er, at den helst skal stå på køl i nogle timer, men så kan man jo passende klare den lange to-do liste imens. Denne tærte er en Oreo tærte, som består af en Oreo tærtebund, chokolade ganache fyld og hakkede Oreos på toppen. Og hvem kan ikke lide Oreos? Jeg kender i hvert fald ikke nogle der ikke kan lide dem. Jeg tror aldrig, at jeg har skrevet ”Oreo” så mange gange før…Her kommer opskriften:

Easy Peasy No Bake Oreo Tart

Ingredienser

Oreo tærtebund:
Ganache:

Fremgangsmåde

Oreo tærtebund:

Hak Oreos i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med Oreos til en ensartet masse. Hæld Oreo massen i en aflang tærteform med løs bund, min form er ca. 8×40 cm. Pres massen godt ned i bunden og op af kanterne, og sæt formen i køleskabet imens du laver ganache.

Ganache:

Hæld fløden i en gryde og varm det op til kogepunktet. Hak chokoladen og kom den i en skål. Hæld fløden over chokoladen og vend det rundt til chokoladen er smeltet og massen bliver tyk. Hæld ganachen udover oreobunden. Pynt med ca. 100g hakket Oreos. Stil formen på køl igen i mindst 4 timer.

Løsn tærten fra formen og skær den ud i små stykker og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar