Dessert med bastogne, rabarber og skyr - Nem dessert

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dessert med bastogne, rabarber og skyr

Dessert med bastogne, rabarber og skyr – Opskrift på nem og lækker dessert med bastogne kiks, rabarberkompot og vanilje skyr med flødeskum. Denne lækre dessert er super enkel og virkelig nem at lave. Desserten er super god at servere til mange gæster, da den er hurtig at lave. Den skal helst servers lige, når den er lavet, da kiksene hurtigt bliver bløde, men det smarte med denne dessert er, at de forskellige elementer kan forberedes i god tid. Rabarberkompotten kan f.eks. sagtens laves et par dage i forvejen og kiksene kan knuses og kommes i en pose. Så er det super nemt at samle kagen lige inden servering.

Denne dessert minder lidt om mine opskrifter på nemme flødebollekager, som også er super hurtige desserter, men som samtidig smager så dejligt. Rigtig god fornøjelse!

Dessert med bastogne, rabarber og skyr

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Rabarberkompot
Derudover

Fremgangsmåde

Rabarberkompot

Skyl og ordn rabarberne grundigt og skær dem i små skiver. Kom dem i en lille gryde med sukker og vaniljekorn og stangen. Kog rabarberne op under omrøring. Det tager ca. 10 minutter. Rabarberne skal kun lige koge sammen. Tag gryden af varmen og lad kompotten afkøle.

Derudover

Knus kiksene i et fad og kom kompotten på. Pisk fløden til en let skum og vend sammen med skyr. Fordel over kompotten og pynt med jordbær, chokolade og mynte. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
  1. Hejsa
    Kan man evt bruge græsk yoghurt I stedet for skyr og putte lidt vanillesukker eller en vaniljestang i

Skriv en kommentar