Dadler med peanutbutter og chokolade - Opskrift på dadelsnack

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dadler med peanutbutter og chokolade

Dadler med peanutbutter og chokolade – Opskrift på en lækker snack med dadler fyldt med peanutbutter og dyppet i chokolade. Denne lækre og sundere snack er så nem og virkelig god. Jeg fylder dadlerne med peanutbutter, dypper dem i chokolade og drysser med hakkede cashewnødder eller peanuts. Efterfølgende opbevares de i fryseren, så bliver dadlerne nemlig helt karamel-agtige i konsistensen. De kan også sagtens opbevares i køleskabet. Hvis man bruger peanuts, så smager disse dadelsnacks nærmest som en snickers. Rigtig god fornøjelse!

Dadler med peanutbutter og chokolade

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Dadler med peanutbutter og chokolade

Fremgangsmåde

Dadler med peanutbutter og chokolade

Skær et snit i dadlerne og fjern stenen. Fyld hver dadel med peanutbutter.

Smelt chokolade og kokosolie sammen i en skål over vandbad. Dyp de fyldte dadler i chokoladen og placer dem på et skærebræt med bagepapir. Pynt med nødder og stil dadlerne på køl til chokoladen er størknet. Når chokoladen er størknet kommes dadlerne i en bøtte og opbevares i fryseren. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar