Crumble med rabarber og jordbær - skøn og sprød crumble

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Crumble med rabarber og jordbær

Crumble med rabarber og jordbær – en skøn dessert, som kan varieres med årstidens frugter og bær. Denne crumble er så lækker og er lavet med jordbær og rabarber (fra haven), men kan også laves med hindbær eller blåbær. Crumblen består bl.a. af kokosmel, havregryn og brun farin, hvilket giver en sprød og skøn tekstur. Jeg har serveret kagen med en lækker vaniljeis, men den kan også serveres med creme fraiche eller råcreme. Rigtig god fornøjelse!

Crumble med rabarber og jordbær

Ingredienser

Crumble med rabarber og jordbær (til 4-6 personer): Rabarber og jordbærfyld:
Crumble:

Fremgangsmåde

Rabarber og jordbærfyld:

Skær jordbær og rabarber i mindre stykker og bland dem sammen med kornene fra vaniljestangen, rørsukker og kartoffelmel i en skål. Lad det stå at trække, imens du laver crumblen.

Crumble:

Kom alle ingredienserne i en skål og gnid det hele sammen med smørret til en ensartet crumble.

Tænd ovnen 185 C varmluft. Kom rabarber og jordbærfyldet i et fad og fordel crumblen over. Bag cumblen i ca. 30 minutter til den er sprød og gylden. Hvis din crumble ikke rigtig tager farve, så skru ovnen op på 200 C de sidste 10 minutter. Nyd din lune crumble med f.eks. creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Den må jeg prøve 🙂
    Er den ikke god kold…eller bare bedst lun? 🙂
    Og kan det fryses og så varmes op igen?
    Tak ?

    1. Den er bedst lun, men kan også sagtens spises kold 🙂 Den kan også fryses ned og varmes op igen 🙂

Skriv en kommentar