Cremet chiagrød med bagte rabarber - Frederikke Wærens

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet chiagrød med bagte rabarber

I går lagde jeg et billede på story af denne chiagrød med bagte rabarber og I var rigtig mange der spurgte om opskriften, hvilket jeg slet ikke lige havde tænkt på! Men selvfølgelig skal  I have opskriften på denne lækre cremede sommer chiagrød med bagte rabarber. Den cremede konsistens kommer fra flødeskum vendt med skyr, så derfor er det i mine øjne en dessert! Man kan sagtens undlade flødeskum og bare nøjes med skyr, hvis man vil spise grøden som morgenmad. Her kommer opskriften:

Cremet chiagrød med bagte rabarber

Ingredienser

Opskrift til 2 glas Chiagrød:
Bagte rabarber:

Fremgangsmåde

Chiagrød:

Bland chiafrø, mandelmælk og vanilje i en skål og pisk det sammen med et piskeris. Pisk indtil det bliver tykkere i konsistensen og chiafrøene begynder at suge væsken til sig. Lad det stå i ca. 10 minutter på køkkenbordet.

Pisk fløden til en let skum og vend det sammen med skyr og vend det herefter ned i chiagrøden. Sæt blandingen på køl imens du bager rabarberne.

Bagte rabarber:

Skyl rabarberne godt og skær dem ud i små stykker. Bland rabarberne med sukker og vaniljestang og kom det i et ovnfast fad. Bag rabarberne i ca. 25 minutter ved 200 C.

Fordel chiagrøden i 2 fine glas og top med bagte rabarber. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar