Cookies med peanuts, karamel og mørk chokolade - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cookies med peanuts, karamel og mørk chokolade

Lækre chewy og sprøde cookies med saltede peanuts, mørk chokolade og karamel – de smager næsten som Snickers! Du kan lave dejen i dag og fryse den ned, så du kan servere friskbagte cookies for familien eller hvis du får gæster her i weekenden. Dejen er i hvert fald hurtig af bikse sammen! Rigtig god fornøjelse og god weekend!

Cookies med peanuts, karamel og mørk chokolade

Ingredienser

Chocolate chip cookies (20 store eller 40 små cookies):

Fremgangsmåde

Cookies:

Pisk smør, sukker, brun farin og vanilje til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål og rør det i dejen. Vend til sidst chokolade drops, peanuts og karamel i dejen med en dejskraber. Form lige store kugler af dejen, f.eks. med en isske. Kom dejkuglerne i fryseren i 1 time. Tænd ovnen på 175 C , læg dejkuglerne på en bageplade med bagepapir – de må ikke ligge for tæt, da de flyder ud. Jeg bagte ca. 6 cookies på plade. Bag cookies’ne i ca. 14-16 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle lidt af på en rist og servér dem lune og sprøde. Velbekomme!

Tip: Hvis der er for meget dej kan du sagtens fryse dejen ned i længere tid, og tage den op når du bliver cookie-lækkersulten.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar