Cocktail med grapefrugt og hindbær - Opskrift på den lækreste drink med grapefrugt
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cocktail med grapefrugt og hindbær

Cocktail med grapefrugt og hindbær – den lækreste drink med grapefrugtsaft, hindbær, ginger beer og vodka. Denne cocktail er en af mine favoritter, som både er sød og syrlig. Den er virkelig nem at lave og perfekt til den kommende weekend. Du kan enten bruge hindbærsirup eller hindbærsyltetøj, hvis du bruger syltetøj, kan du evt. lige si kernerne fra. Vodkaen kan også skiftes ud med gin. Denne cocktail er perfekt at nyde i solen eller som en velkomstdrink til fester.

Prøv også min cocktail med passionsfrugt, Gin Hass med mango og den lækreste gin og tonic med rabarber og hyldeblomst. Rigtig god fornøjelse!

Cocktail med grapefrugt og hindbær

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Cocktail med grapefrugt og hindbær (til 2 glas)

Fremgangsmåde

Cocktail med grapefrugt og hindbær

Fordel hindbærsirup eller syltetøj i 2 høje glas. Kom grapefrugtsaft samt vodka i glasset og top med danskvand, ginger beer, grapefrugtskiver og isterninger. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar