Chokoladeflager med crisp og appelsin

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladeflager med crisp og appelsin

Chokoladeflager med crisp og appelsin – Opskrift på chokoladeflager med crisp af cornflakes og appelsin. Disse chokoladeflager eller Noblesse, som de også kaldes, er så nemme at lave og kræver kun 3 ingredienser. De består af smeltet mørk chokolade, finthakket cornflakes og fintrevet appelsinskal. I stedet for mørk chokolade, så kan de også laves med hvid chokolade eller mælkechokolade. Disse chokoladeflager er perfekte at servere som konfekt i julen. Derudover kan de også bruges som pålægschokolade. Jeg har bare smeltet chokoladen, men hvis man ønsker, at lave chokoladeflagerne lidt mere luksus, så kan man temperere chokoladen, så smelter de nemlig ikke så nemt.

Tempereret chokolade

Hak chokoladen (med mindre den er i knapper) og kom den op i en skål, der kan tåle varme. Giv chokoladen 30 sek. i mikroovnen og rør rundt. Gør dette af nogle omgange indtil chokoladen begynder at smelte. Giv nu chokoladen 10 sek. af ca. 4-5 omgange eller til chokoladen er 33 C. Rigtig god fornøjelse!

Chokoladeflager med crisp og appelsin

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Chokoladeflager med crisp og appelsin (ca. 15-16 stk.)

Fremgangsmåde

Chokoladeflager med crisp og appelsin

Blend cornflakes helt fint. Smelt chokoladen i en skål over vandbad og rør godt rundt, så alt chokoladen smelter. Tilsæt cornflakes og revet appelsinskal i chokoladen.

Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og læg små skefulde af chokoladen på bagepapiret. Sørg for at der er godt med plads imellem. Læg et stykke bagepapir ovenpå chokoladen og et skærebræt. Mas skærebrættet ned på chokoladen, så det flyder ud og bliver til nogle større plader. Læg bagepapiret med chokoladepladerne på køl indtil chokoladen er størknet. Befri chokoladen forsigtigt fra bagepapiret og opbevar chokoladepladerne på køl, evt. med bagepapir imellem, så de ikke smelter sammen. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar