Chokoladebarer med Rice Krispies - Frederikke Wærens

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladebarer med Rice Krispies

 

 

Lækre chokoladebarer med puffede ris aka Rice Krispies. Crispy, chewy og et silkeblødt tykt lag chokolade – det er altså en herlig kombination. Hvis jeg selv skal sige det, så er det nok i top 3 af mine favoritopskrifter. Prøv selv opskriften og pas på du ikke bliver afhængig!

Chokoladebarer med Rice Krispies

Ingredienser

Chokoladebarer:
Chokoladelag:

Fremgangsmåde

Chokoladebarer:

Beklæd en bageform på 20×30 med bagepair (sørg for at bagepapiret kommer godt opad siderne). Smelt honning og sukker i en stor tykbundet gryde, under omrøring. Sukkeret skal være helt opløst. Tilsæt peanutbutter og rør det rundt indtil det også er smeltet. Vend Rice Krispies i og fordel blandingen i formen og stil formen på køl.

Chokoladelag:

Smelt chokoladen og kokosolien en gryde og hæld det udover den afkølede Rice Krispie masse og sæt formen tilbage på køl.

Skær små barer ud med en skarp kniv og server dem imens de stadig er iskolde. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hejsa. Hvorlænge kan disse kager holde sig på køl?
    Og hvis jeg skal lave 280 små firkanter, hvormange gange tror du så opskriften skal ganges op i?
    Tak på forhånd.

Skriv en kommentar