Opskrifter Livsstil

Chocolate chip cookie barer med nutella

 

Chocolate chip cookie barer med nutella. Der er ikke noget mere hyggeligt og familie-agtigt end at bage cookies, og jeg tror de fleste elsker at stikke en finger ned i skålen, og smage på den rå cookiedej…mums! Jeg har i hvert fald mange minder fra, da jeg var lille, og var med min mor i køkkenet og bage cookies og alverdens andre lækkerier. Denne opskrift er en cookiedej, der bliver bagt i en bageform og bliver skåret ud i barer i stedet for de traditionelle cookies, som jo er runde. Jeg har lavet disse barer med nutella og mælkechokolade, men det smager også lækkert med creamy peanutbutter og mørk chokolade eller med karamel, peanuts og chokolade. Disse cookie barer er meget enkle og super nemme at bage. God fornøjelse!

Chocolate chip cookie barer med nutella

Ingredienser

Chocolate chip cookie barer med nutella (ca. 20-24 styks):

300 g smør, stuetemperatur

150 g sukker

100 g brun farin

3 æg

1 lille nip salt

2 tsk. vaniljesukker

250 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

200 g mælkechokolade, hakket eller i chips f.eks. fra Callebaut (*reklamelink)

100 g nutella

 

Fremgangsmåde

Chocolate chip cookie barer med nutella:

Tænd ovnen på 175 C varmluft. Pisk smør, sukker og brun farin lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland salt, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver sammen i en skål og pisk det i dejen. Tilsæt herefter mælkechokoladen (gem lidt til at drysse ovenpå dejen) og rør den godt rundt i dejen. Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir. Fordel nutella  med en ske rundt i dejen og drys til sidst resten af mælkechokoladen udover. Bag kagen i ca. 22-24 minutter. Lad kagen køle af og skær den herefter i passende stykker. Velbekomme!

Bedøm denne ret

4 Comments
  1. Fantastiske opskrifter du har herinde! Kan de her fryses ned og tages op når de skal spises? Hvis de kan hvor længe tror du så de kan holde sig?

    1. Tusind tak – det er jeg glad for at høre! Jeg har ikke selv prøvet at fryse dem ned, men det tror jeg sagtens kan lade sig gøre. De skal bare ikke varmes for længe i ovnen, så tror jeg nemlig de bliver for tørre 🙂 God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.