Sponsoreret indhold!
Kähler glas kan købes lige
Kähler glas kan købes lige her!
Chiagrød med mango –og hindbærsmoothie i fine glas!
Ingredienser
Opskrift til 4 glas
Chiagrød:
4 dl mandelmælk (eller en anden slags mælk)
6 spsk. chiafrø
1 vaniljestænger
2 tsk. flydende honning (jeg bruger akacie honning)
Evt. 4 spsk. skyr eller yoghurt naturel
Mangosmoothie lag:
250 g mango, frossen
1 tsk. vaniljepulver
1 dl mandelmælk
Hindbærsmoothie lag:
250 g hindbær, frossen
1 tsk. vaniljepulver
1 dl mandelmælk
Pynt:
Kokosflager
Friske bær
Skovsyre
Citronmelisse
Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Hæld chiafrø og mælk op i en lufttæt beholder og rør det godt rundt. Lad det stå lidt og rør godt rundt igen, så det ikke klumper. Sæt beholderen i køleskabet natten over eller minimum 4 timer. Bland det derefter med skyr eller yoghurt. Det smager også rigtig skønt, som det er. Fordel det i fine glas og sæt på køl igen. Lav nu de to forskellige smoothies en af gangen: Hæld de frosne bær/frugt i en blender og tilsæt mandelmælk, vanilje og evt. en lille smule kogende vand, hvis blenderen har svært ved at køre rund. Blend til det får en tyk og cremet konsistens. Hæld det første smoothie-lag i glassene med chiagrød, og fortsæt med det næste smoothie-lag. Pynt med friske bær, skovsyre, citronmelisse, kokosflager eller hvad du synes smager godt. Servér med det samme, så smoothie lagene ikke smelter sammen. Velbekomme!