Cheesecake med Maltesers og Nutella - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cheesecake med Maltesers og Nutella

I har været så vilde med min Daim cheesecake, så jeg tænkte at I skulle forkæles med endnu en cheesecake opskrift! Denne gang er det med Maltesers og Nutella – perfekt kombination. Her kommer opskriften:

Cheesecake med Maltesers og Nutella

Ingredienser

Kiksebund:
Flødeostecreme:
Toppings:

Fremgangsmåde

Kiksebund:

Hak kiksene og maltesers i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme:

Pisk flødeost, vaniljesukker, flormelis og nutella i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Maltesers i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i 4 timer eller natten over.

Befri kagen fra springformen og kageplasten. Pynt kagen med Maltesers. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar