I har været så vilde med min Daim cheesecake, så jeg tænkte at I skulle forkæles med endnu en cheesecake opskrift! Denne gang er det med Maltesers og Nutella – perfekt kombination. Her kommer opskriften:
Cheesecake med Maltesers og Nutella
Ingredienser
Kiksebund:Fremgangsmåde
Kiksebund:
Hak kiksene og maltesers i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.
Flødeostecreme:
Pisk flødeost, vaniljesukker, flormelis og nutella i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Maltesers i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i 4 timer eller natten over.
Befri kagen fra springformen og kageplasten. Pynt kagen med Maltesers. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar