Cheesecake brownie cookies - Cookies med cheesecakefyld

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cheesecake brownie cookies

Cheesecake brownie cookies – Opskrift på de bedste brownie cookies som er en blanding mellem en cookie og en brownie med en blød midte af cheesecakefyld. De lækreste chewy, sprøde, bløde cookies er helt perfekte med blød cheesecakefyld i midten. Disse cookies smager så skønt!  Dejen laves som normalt og imens dejen sætter sig på køl, så laves der “dutter” af flødeost og flormelis, som fryses ned. Herefter formes dejen rundt om cheesecakefyldet. Brownie cookiesne kan nydes imens de stadig er lune eller også når de er kølet helt af – begge dele smager vidunderligt. Jeg har virkelig en svaghed for cookies, især dem der er helt sprøde udenpå og chewy indeni. Rigtig god fornøjelse!

Cheesecake brownie cookies

Opskrift til 12 stk.
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Cheesecakefyld
Brownie cookies

Fremgangsmåde

Cheesecakefyld

Rør flødeost og flormelis sammen. Kom det i en sprøjtepose og sprøjt det ud i 12 “bunker” på et stykke bagepapir. Kom det i fryseren indtil brownie cookie dejen er klar.

Brownie cookies

Smelt chokolade og smør sammen i en skål i mikroovnen eller i en lille gryde ved svag varme. Stil det til side. Pisk brun farin, sukker og æg sammen til det er lyst og luftigt – det tager ca. 5 minutter. Pisk chokoladeblandingen i æggemassen. Bland hvedemel, kakao og bagepulver sammen i en skål og vend det i dejen. Sæt dejen på køl i ca. 1 time indtil dejen er blevet fast.

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Form dejen til ca. 12 lige store kugler med f.eks. en isske og kom et stykke frossen cheesecakefyld ind i hver dejkugle. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, med god plads imellem hver kugle.

Bag cookies i ca. 12-14 minutter indtil de krakelerer og stadig er bløde indeni. Lad cookiesne køle af på en rist og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Hej Frederikke 🙂er der ikke en skrivefejl omkring brugen af smør. , burde det ene ikke have været chokolade 🤔mvh Tove

Skriv en kommentar