Cheesecake bars med æblecrumble - Bagt cheesecake med æblefyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cheesecake bars med æblecrumble

Cheesecake bars med æblecrumble – Opskrift på bagt cheesecake bars med æblefyld, crumble og karamelsauce. Denne kage er helt utrolig lækker og også ret nem at bage. Kagen består af en mørdejsbund, som presses ud i formen og forbages. Herefter kommes der en ostecreme på, æblefyld med kanel og crumble ovenpå. Kagen bages yderligere og stilles på køl, så den kan skæres ud i firkanter og serveres med en hjemmelavet karamelsauce.

Opskrift på karamelsauce.

Kagen er bedst at servere helt kold, da den er meget nemmere at skære ud kold. Når den er skåret i firkanter, så kan der dryppes karamelsauce udover og kagen er klar til servering. Den kan også sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Cheesecake bars med æblecrumble

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 3 t.

Ingredienser

Bund
Ostecreme
Æblefyld
Crumble

Fremgangsmåde

Bund

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Kør hvedemel, brun farin og blødt smør i en foodprocessor til det samler sig. Pres massen ud i en form på 32×22 cm beklædt med bagepapir.

Bag bunden i 15 min.

Ostecreme

Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Pisk ikke for meget. Hæld massen ovenpå den bagte bund.

Æblefyld

Bland æbler med sukker og kanel og fordel på ostemassen.

Crumble

Kom alle ingredienserne i en gryde. Lad det smelte sammen ved svag varme. Det skal blive til en smuldret masse.

Fordel crumble på æblerne og bag kagen i 40 min.

Stil den på køl til den er helt afkølet, ca. 3-4 timer, før den kan skæres i firkanter. Dryp karamelsauce udover hvert stykke og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar