Cheesecake bars med æblecrumble - Bagt cheesecake med æblefyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cheesecake bars med æblecrumble

Cheesecake bars med æblecrumble – Opskrift på bagt cheesecake bars med æblefyld, crumble og karamelsauce. Denne kage er helt utrolig lækker og også ret nem at bage. Kagen består af en mørdejsbund, som presses ud i formen og forbages. Herefter kommes der en ostecreme på, æblefyld med kanel og crumble ovenpå. Kagen bages yderligere og stilles på køl, så den kan skæres ud i firkanter og serveres med en hjemmelavet karamelsauce.

Opskrift på karamelsauce.

Kagen er bedst at servere helt kold, da den er meget nemmere at skære ud kold. Når den er skåret i firkanter, så kan der dryppes karamelsauce udover og kagen er klar til servering. Den kan også sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Cheesecake bars med æblecrumble

Cheesecake til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 3 t.

Ingredienser

Bund
Ostecreme
Æblefyld
Crumble

Fremgangsmåde

Bund

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Kør hvedemel, brun farin og blødt smør i en foodprocessor til det samler sig. Pres massen ud i en form på 32×22 cm beklædt med bagepapir.

Bag bunden i 15 min.

Ostecreme

Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Pisk ikke for meget. Hæld massen ovenpå den bagte bund.

Æblefyld

Bland æbler med sukker og kanel og fordel på ostemassen.

Crumble

Kom alle ingredienserne i en gryde. Lad det smelte sammen ved svag varme. Det skal blive til en smuldret masse.

Fordel crumble på æblerne og bag kagen i 40 min.

Stil den på køl til den er helt afkølet, ca. 3-4 timer, før den kan skæres i firkanter. Dryp karamelsauce udover hvert stykke og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar