Burrata med langtidsbagte tomater – Opskrift på nem og lækker appetizer eller side dish med langtidsbagte tomater serveret på burrata med ristet brød. Denne ret er så god og nem at lave. De langtidsbagte tomater smager så dejligt og bliver bagt i 1.5 time ved lav varme sammen med hvidløg, olie, salt, sukker og krydderurter. Tomaterne serveres på burrata og med ristede brødskiver til.
Tomaterne kan holde sig i op til en uge på køl i en tætsluttende boks, men hvis de skal holde længere så kan tomaterne kommes på et skoldet glas og dækkes af olivenolie. Opbevar tomaterne et tørt sted, hvor de kan holde sig i 3-4 uger. Prøv også min opskrift på bagte abrikoser med burrata. Rigtig god fornøjelse!
Burrata med langtidsbagte tomater
Ingredienser
Langtidsbagte tomaterFremgangsmåde
Langtidsbagte tomater
Tænd ovnen på 150 C varmluft.
Skyl tomaterne og skær dem over. Kom dem i et ildfast fad og dryp olivenolie udover. Fordel hvidløg og timian udover. Drys med salt og sukker. Bland det hele godt rundt.
Bag tomaterne i 1.5 time eller indtil de er helt rynkede og er tørret lidt ind. Lad tomaterne afkøle.
Åbn de to burrataer op og bred dem ud på en tallerken. Kom tomaterne på sammen med alt den gode saft og olie. Pynt med frisk timian og drys med salt. Server med ristede brødskiver. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar