Brownie skillet pudding - Opskrift på brownie pudding bagt i pande
Opskrifter Livsstil Shop

Brownie skillet pudding

Brownie skillet pudding – Opskrift på den bedste brownie pudding bagt i en pande i ovnen. Denne brownie skillet pudding er virkelig lækker og super nem at lave. Brownie pudding eller chokoladekage pudding er en blød og letflydende chokoladekage, som bages i ovnen i vandbad. Her har jeg bagt kagen i en støbejernspande. Jeg har serveret kagen med en kugle god vaniljeis til og det smager helt vidunderligt. Kagen er virkelig nem at lave og er super nem at servere for gæster.

Hemmeligheden bag en god chokoladekage pudding er at piske æg og sukker helt lyst og luftigt. Det er vigtigt for at få den rette konsistens på den færdige kage, som skal være helt sprød på toppen og bløde og snasket i midten. Kagen er smagt til med kaffe, men det kan man sagtens undlade. Prøv også min opskrift på cookie bagt i pande. Rigtig god bagelyst!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Brownie skillet pudding

Kage til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 1 t. / I alt +1 t.
Ingredienser

Brownie skillet pudding

235 g smør

1 lille spsk. frysetørret kaffe, kan undlades

4 æg

400 g sukker

75 g hvedemel

100 g kakaopulver

2 tsk. vaniljesukker

1 lille nip salt

Vaniljeis til servering

 

 

 

Fremgangsmåde

Brownie skillet pudding

Tænd ovnen på 160 C varmluft.

Smør en støbejernspande eller en dyb pande, der kan tåle at komme i ovnen, med smør. Stil panden på en bradepande/bageplade og kom vand i så det dækker ca. halvdelen af bagepladen.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt kaffen. Lad smørret afkøle.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt i ca. 10 minutter. Bland hvedemel, kakao, vaniljesukker og salt sammen og pisk det herefter i dejen skiftevis med det afkølede smør. Hæld dejen i panden og bag kagen i ca. 1 time. Kagen skal være sprød på toppen, men blød i midten. Stil kagen på køl 30 min. og server den herefter med is. Velbekomme!

 

 

 

 

Bedøm denne ret

2 Comments
    1. Nej, dejen skal hældes i en støbjernspande, som er smurt med smør, som så stilles i en bradepande, hvor der er vand i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.