Brownie skillet pudding - Opskrift på brownie pudding bagt i pande
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie skillet pudding

Brownie skillet pudding – Opskrift på den bedste brownie pudding bagt i en pande i ovnen. Denne brownie skillet pudding er virkelig lækker og super nem at lave. Brownie pudding eller chokoladekage pudding er en blød og letflydende chokoladekage, som bages i ovnen i vandbad. Her har jeg bagt kagen i en støbejernspande. Jeg har serveret kagen med en kugle god vaniljeis til og det smager helt vidunderligt. Kagen er virkelig nem at lave og er super nem at servere for gæster.

Hemmeligheden bag en god chokoladekage pudding er at piske æg og sukker helt lyst og luftigt. Det er vigtigt for at få den rette konsistens på den færdige kage, som skal være helt sprød på toppen og bløde og snasket i midten. Kagen er smagt til med kaffe, men det kan man sagtens undlade. Prøv også min opskrift på cookie bagt i pande. Rigtig god bagelyst!

Brownie skillet pudding

Kage til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt +1 t.

Ingredienser

Brownie skillet pudding

Fremgangsmåde

Brownie skillet pudding

Tænd ovnen på 160 C varmluft.

Smør en støbejernspande eller en dyb pande, der kan tåle at komme i ovnen, med smør. Stil panden på en bradepande/bageplade og kom vand i så det dækker ca. halvdelen af panden.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt kaffen. Lad smørret afkøle.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt i ca. 10 minutter. Bland hvedemel, kakao, vaniljesukker og salt sammen og pisk det herefter i dejen skiftevis med det afkølede smør. Hæld dejen i panden og bag kagen i ca. 1 time. Kagen skal være sprød på toppen, men blød i midten. Stil kagen på køl 30 min. og server den herefter med is. Velbekomme!

 

 

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Nej, dejen skal hældes i en støbjernspande, som er smurt med smør, som så stilles i en bradepande, hvor der er vand i 🙂

Skriv en kommentar