Bircher müesli – Opskrift på lækker bircher mysli med havregryn, kanel, mælk, revet æble og æblemost. Bircher mysli stammer oprindeligt fra Schweiz og består ofte af havregryn, frisk frugt og mælk, som blandes sammen og står på køl til dagen efter. Bircher müesli er en super lækker morgenmad og minder meget om overnight oats. Her har jeg bircher müesli med revet æble, saften fra æblerne, citronsaft, kanel, vanilje, havregryn, salt og mælk. Om morgnen blander jeg det op med skyr eller græsk yoghurt. Man kan egentlig bare spise som det er, men man kan også sagtens komme toppings på f.eks. frisk frugt, bær, nødder eller som her, hvor jeg har kommet dulce de leche på.
Opskriften giver en stor portion, men den kan sagtens stå på køl i et par dage. Så kan man tage en portion om morgenen og så blande op med mælkeprodukt. Rigtig god fornøjelse!
Bircher müesli
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rive æblerne på et rivejern og pres saften ud.
Mål saften af, så der er 1 dl.
Kom revet æble, æblesaft, citronsaft, mælk, salt, vaniljesukker, kanel og havregryn i en skål.
Rør det hele godt sammen og stil det på køl til dagen efter.
Dagen efter røres det sammen med skyr, yoghurt eller mælk.
Tilsæt evt. mere, hvis du ønsker en lidt mere flydende konsistens. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar