Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake) - Opskrift på bagt cheesecake

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake) – opskrift på en blød og cremet bagt cheesecake med vanilje og citron. Denne Basque burnt cheesecake stammer fra USA, og er cheesecake fyld der bliver bagt uden den klassiske kiksebund. Cheesecake fyldet bliver bagt ved høj temperatur og får derved den let brændte overflade. Den er meget nem at lave, men den skal laves dagen inden servering, da den skal stå på køl og sætte sig. Cheesecaken er dejlig blød og cremet i midten, præcis som en almindelig frisk cheesecake. Server kagen med friske bær, flødeskum eller is. Rigtig god fornøjelse!

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Fremgangsmåde

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Tænd ovnen på 240 C varmluft.

Beklæd indersiden af en springform med to lag bagepapir.

Pisk flødeost, sukker, vanilje og citronsaft godt sammen. Tilsæt et æg ad gangen imens der fortsat piskes. I en lille skål røres melen ud i fløden lidt ad gangen, så der ikke er klumper i. Hæld mel/fløde blandingen op i flødeosten og pisk til en ensartet og lind masse. Hæld massen op i formen og bag i ca. 35 minutter. Læg evt. et stykke staniol over kagen, hvis den begynder at blive sort, inden den er bagt. Kagen skal være “blævrende”, når den tages ud af ovnen. Sæt kagen på køl natten over. Befri efterfølgende kagen fra springformen og skær kagen i passende stykker. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar