Bananbrød med valnødder og creme – Opskrift på lækkert og svampet bananbrød med valnødder og karamelcreme. Denne opskrift består af et lækkert og saftigt bananbrød med kærnemælk, valnødder og mørk chokolade. Bananbrødet skæres i skiver og pyntes med den lækreste bløde karamelcreme med flødeost og dulce de leche. En super dejlig og anderledes måde at spise bananbrød på.
Bananbrødet kan også sagtens spises som det er uden cremen på.
Jeg har efterhånden en masse opskrifter på bananbrød og banankager, men på en eller anden måde bliver jeg ved med at finde på nye varianter, og denne variant er ingen undtagelse. Du kan se alle mine bananbrød og banankager lige her. Rigtig god fornøjelse!
Bananbrød med valnødder og creme
Ingredienser
BananbrødFremgangsmåde
Bananbrød
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Pisk smør, sukker og brun farin sammen til det er lyst. Tilsæt et æg ad gangen. Most bananerne og bland dem med kærnemælken. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Pisk bananer og kærnemælk i dejen skiftevis med de tørre ingredienser. Tilsæt valnødder og chokolade.
Smør en brødform med smør og drys med sukker. Kom dejen i formen og bag kagen i ca. 1 time. Lad bananbrødet afkøle inden det tages op af formen. Skær bananbrødet i skiver.
Karamelcreme
Pisk flødeost, dulce de leche og flormelis sammen. Pisk piskefløden i lidt adgangen og pisk til en blød og fast creme. Kom cremen i en sprøjtepose med en rund tyl.
Sprøjt cremen ud på bananbrød-skiverne og drys med ekstra valnødder og revet chokolade. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Den skal da vist prøves😋 Vil lige høre hvor stor en form du har brugt?