Bananbrød med hytteost – Opskrift på svampet bananbrød med hytteost, havregryn og kanel. Dette bananbrød er så lækkert og virkelig nemt at bage. Bananbrødet består af hytteost som blendes og røres sammen med moste bananer, æg, smeltet smør og honning. Herefter tilsættes der havregryn, som er blendet til mel, bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt. Tilsidst vendes der hakket mørk chokolade i dejen og dejen bages til det lækreste svampede bananbrød.
Jeg har efterhånden mange opskrifter på forskellige bananbrød og banankager, men denne opskrift er lavet med blendet hytteost. Hytteosten er med til at gøre bananbrødet ekstra svampet og så bidrager den også med ekstra protein. Hvis man ikke kan lide hytteost, så bare rolig, man kan faktisk slet ikke smage hytteosten i dette bananbrød. Bananbrødet kan serveres som det er eller det kan serveres, imens det stadig er lunt og så med smør på. Det smager så godt!
Jeg bruger almindelige havregryn, som jeg blender til mel, men man kan også sagtens bruge glutenfri havregryn, hvis man ønsker at lave et glutenfrit bananbrød.
Se også mine andre opskrifter med hytteost lige her. Rigtig god fornøjelse!
Bananbrød med hytteost
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Blend hytteost med en stavblender. Mos bananerne med en gaffel og kom dem i skålen med hytteost. Tilsæt æg, smeltet smør og honning og rør det sammen med en dejskraber. Blend havregryn til mel og rør i dejen sammen med bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt. Vend tilsidst chokoladen i.
Beklæd en brødform på ca. 1.5 L med bagepapir eller smør den med smør. Hæld dejen i formen og bag bananbrødet i ca. 45 min.
Lad det afkøle og befri bananbrødet fra formen. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar