Bagte søde kartofler med kyllingefyld - nem og lækker opskrift
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagte søde kartofler med kyllingefyld

Bagte søde kartofler med kyllingefyld, som man også kan kalde “loaded potatoes”, er en super dejlig og nem ret. Jeg har brugt søde kartofler, men almindelige kartofler kan også sagtens anvendes. Fyldet er en lækker creme fraiche dressing med marineret kylling og urter. Sådan en stor sød kartoffel mætter ret meget, men server gerne en frisk salat til. Jeg har i øvrigt plukket både persille og purløg i min urtehave, ret så hyggeligt, at det allerede titter frem. Rigtig god fornøjelse og god fredag!

Bagte søde kartofler med kyllingefyld

Ingredienser

Bagte søde kartofler med kyllingefyld (ca. 3-4 personer):
Marineret kylling:
Dressing:
Pynt:

Fremgangsmåde

Bagte søde kartofler med kyllingefyld:

Rens kartoflerne og placer dem på en bageplade med bagepapir. Snit et kryds på hver kartoffel og drys med salt og olivenolie. Bag kartoflerne ved 200 C varmluft i ca.1,5 time. Hvis dine kartofler er små, skal de selvfølgelig bage mindre. Kartoflerne er færdig bagte og møre når skrællen slipper kødet.

Marineret kylling:

Ingredienserne i en skål og smag det til. Tilsæt kyllingen og rør det godt rundt så alle kyllingebryster er dækket af marinaden. Lad kyllingen stå at trække i marinaden i 15 minutter. Steg kyllingen på en pande til de er gennemstegte. Lad kyllingen køle af.

Dressing:

Rør creme fraiche sammen med salt og peber. Klip purløget og hak persillen og bland i dressingen. Skær kyllingebrysterne i tern og bland sammen med.

Fyld de bagte søde kartofler med kyllingefyldet og pynt med persille og friskhakket chili. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar