Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich - Opskrift på bagt tomatsuppe
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich

Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich – Opskrift på den bedste tomatsuppe med bagte tomater og grøntsager serveret med grilled cheese sandwich. Denne lækre og smagfulde tomatsuppe består af bagte tomater, løg, peberfrugt, hvidløg og krydderurter som blendes sammen med flåede tomater, bouillon og piskefløde. Jeg har serveret suppen sammen med de lækreste sprøde grilled cheese sandwich, som smager formidabelt sammen med suppen. Suppen og grilled cheese sandwich er perfekte stop madspilds-retter, da kedelige grøntsager sagtens kan bruges og tørt daggammelt brød er perfekt til disse sandwich.

Jeg har også denne opskrift på tomatsuppe, som også er virkelig god. Den serveres med nudler og mascarpone. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich

Suppe til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 45 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Bagt tomatsuppe

500 g cherry tomater

4 stk. store tomater, skåret i halve

2 peberfrugter, skåret i store stykker

1 stort løg, skåret i halve

2 hele hvidløg

Et par kviste frisk timian eller oregano

1/2 dl olivenolie

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

Peber

 

1 dåse flåede tomater

3 dl kogende vand med 1 grøntsagsbouillon terning

1 dl piskefløde

Grilled cheese sandwich

4 stk. brød

Valgfri ost, jeg har brugt frisk mozzarella og revet mozzarella

2 spsk. smør

Derudover

Creme fraiche

Friske krydderurter

Fremgangsmåde

Bagt tomatsuppe

Tænd ovnen 210 C varmluft.

Kom cherry tomater, tomater, peberfrugter, løg, hvidløg og friske krydderurter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og drys med sukker, salt og peber. Bag i ca. 35 minutter.

Kom de bagte ingredienser op i en blender sammen med alt den gode saft og olien. Pres hvidløgene ud af skrællen. Tilsæt flåede tomater, kogende bouillonvand og piskefløde til blenderen og blend til en ensartet cremet masse. Smag til om der skal tilsættes mere salt, peber eller sukker og evt. citronsaft.

Grilled cheese sandwich

Steg alle brødskiverne i smør på en pande på en side, så de bliver sprøde. Fordel osten på 2 af de sprødstegte sider. Klap dem sammen til 2 sandwich og steg dem i smør på begge sider til sprøde sandwich. Kom evt. et låg på panden, sådan smelter osten helt. Skær hver sandwich i 2, så der er4 halve sandwich.

Server den bagte tomatsuppe med creme fraiche, friske krydderurter og grilled cheese sandwich. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

5 Comments
    1. Det er står timian eller oregano i opskriften, men jeg kan også godt lide at bruge basilikum 🙂

  1. Hej Frederikke
    Jeg har for eksempel to bundter bladselleri liggende i køleskabet. Kan man også fylde dem i uden at det ændrer for meget på smagen?
    Glæder mig til at prøve retten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.