Bagt rosenkål med misosmør – Opskrift på lækker grøn ret med citrondressing serveret med sprøde bagte rosenkål vendt i brunet misosmør. Denne ret er så lækker og nem at lave. Rosenkålen skæres i halve, vendes i olivenolie og bages i airfryer til de er helt sprøde og har fået farve. Derefter vendes de bagte rosenkål i en brunet misosmør og serveres på en bund af citrondressing med græsk yoghurt og hvidløg. Retten toppes med revet parmesan.
Rosenkål er sådan en grøntsag, der deler vandende lidt, men det smager altså skønt, når de bliver tilberedt på denne måde. Retten kan serveres som en del af det grønne tilbehør til en middag og f.eks. hjemmebagt focaccia brød.
Prøv også min opskrift på gnocchi med rosenkål og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Bagt rosenkål med misosmør
Ingredienser
Bagt rosenkål med misosmørFremgangsmåde
Bagt rosenkål med misosmør
Skær enden af rosenkålen og fjern de yderste blade, skyl dem og skær dem i halve. Vend dem i olivenolie og hæld dem i kurven til en airfrier og bag rosenkål i ca. 20-25 min. ved 200 C.
Brun smørret i en lille gryde. Når det er brunet tages gryden af varmen og miso røres i.
Vend de bagte rosenkål med misosmør.
Citrondressing
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Smør citrondressingen ud på en tallerken og fordel rosenkål på. Riv parmesan udover og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar