Asparges med burrata og pistaciepesto - Grønt tilbehør

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Asparges med burrata og pistaciepesto

Asparges med burrata og pistaciepesto – Opskrift på den lækreste grønne ret med burrata, bagte asparges, pistaciepesto og ærter. Denne grønne ret er super nem og hurtig at lave. Retten består af burrata som lægges i bunden af et fad og smøres let ud. Ovenpå kommes der bagte asparges med chili og hvidløg samt den lækreste pesto med pistacie, basilikum og parmesan. Jeg har pyntet retten med friskbælgede grønne ærter, frisk basilikum og revet citronskal. Retten er en rigtig sommerret, som kan serveres som tilbehør til grillmad. Retten kan også serveres som forret med lækkert brød til. Rigtig god fornøjelse!

Asparges med burrata og pistaciepesto

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Pistaciepesto
Bagte asparges
Desuden

Fremgangsmåde

Pistaciepesto

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet pesto. Smag den til.

Bagte asparges

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Knæk enden af asparges og kom asparges i et ildfast fad. Bland olivenolie, honning, hvidløg, chili og salt og fordel det over aspargesene. Bag asparges i 20 min.

Åben de to burrater og smør dem let ud på et fad. Kom de bagte asparges på, fordel pistaciepesto udover og pynt med ærter, basilikum og citronsaft. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar