Andeburger – Opskrift på nem og lækker andeburger med rester af andesteg, sennepsmayo, appelsin og rødkål. Denne burger er så nem og perfekt at lave, hvis der er rester af andesteg fra julemiddagen. Jeg har brugt min opskrift på andesteg, plukket kødet og stegt det sprødt i andefedt på en stegepande. Derudover er der sennepsmayo, fintsnittet rødkål, appelsinfileter, syltede rødløg og syltede agurker i burgeren. Man kan jo egentlig komme lige det i man vil i andeburgeren, jeg kan godt lide, at der både er noget surt, sødt, sprødt, frisk og salt.
Hvis du har rester af hvide kogte kartofler, så kan de også steges sprøde på en pande og serveres til burgeren. Der kan også kommes hjemmelavet rødkål i i stedet for det friske fintsnittede rødkål.
Prøv også min opskrift på flæskestegsburger. Rigtig god fornøjelse!
Andeburger
Ingredienser
Fremgangsmåde
Steg andekødet sprødt i andefedtet på en pande.
Rør mayo og sennep sammen og smag til med salt og peber. Rist burgerbollerne og smør den nederste bolle med sennepsmayo. Kom fintsnittet rødkål på, andekødet, appelsinfileter, syltede rødløg og syltede agurker. Smør sennepsmayo på over bollen og saml burgeren. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar