Ærtedip med ricotta - Cremet dip med ærter og ricotta
Opskrifter Livsstil Shop

Ærtedip med ricotta

Ærtedip med ricotta – Opskrift på cremet dip med ærter, ricotta og citron. Denne dip med ærter, ricotta, citron, salt og peber er super lækker og virkelig nem at lave. Dippen kan serveres med grøntsagsstave, ristet brød eller rugbrødschips. Dippen kan også bruges som spread i sandwich og wraps. Spice dippen op med lidt ekstra smag ved at blende nogle friske mynteblade sammen med de øvrige ingredienser. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 Ærtedip med ricotta

Sauce, dip til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

 Ærtedip med ricotta

250 g ærter, frosne og optøede

250 g ricotta

Fintrevet skal fra 1 citron

Salt og peber

2 spsk. olivenolie

 

Fremgangsmåde

 Ærtedip med ricotta

Blend alle ingredienserne til en blød og cremet dip. Kom dippen i en skål og pynt med ekstra olivenolie og evt. friske ærter. Server med ristet brød. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.