Bananbrød – opskrift på det bedste svampede bananbrød med chokolade. Dette bananbrød er så lækkert og er virkelig nemt at lave. Bananbrødet hører måske nok nærmere under kategorien kage, men det er bagt i en brødform, så det har altså lidt brød-vibes over sig. Bananbrødet er fyldt med mørk chokolade, og så er der også kanel i, da det er en god kombination med banan og kanel. Jeg har endnu engang taget udgangspunkt i denne opskrift, som I er meget vilde med, og i stedet for den gode smag af citron, har jeg her tilføjet banan. Det bliver et ret stort bananbrød, så lav enten halv portion eller også del dejen i to forme, så du får to små bananbrød (så skal brødet bare bage mindre tid, hold øje med det). Bananbrødet kan nydes med peanutbutter, dulce de leche, smør eller friske skiver banan drysset med kakaonips. Jeg har ret mange opskrifter med banan efterhånden, både banankager og der er også andre bananbrød, f.eks. dette bananbrød med kokos og dette glutenfrie bananbrød med chokolade. Rigtig god fornøjelse!
Bananbrød
Ingredienser
BananbrødFremgangsmåde
Bananbrød
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Mos bananerne og kom dem i en røreskål sammen med alle de øvrige ingredienser. Pisk dejen til en ensartet glat dej i ca. 2 minutter. Hvis du oplever at dejen skiller, så gør det ingen ting, den skal nok blive god alligevel. Beklæd en brødform (min form er 3 L) med bagepapir, så der er bagepapir på de lange sider. Smør de korte ender med smør. Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 1 time og 15 minutter. Stik i kagen med en kødnål for at se om kagen er bagt. Måske skal kagen have kortere eller længere tid i din ovn. Lad kagen køle helt af inden den skæres i skiver og serveres. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
WHAAAT den er god!! :0 nem og super lækker, vil helt klart bruge den her opskrift igen <3
Mega god kage, lavede den om til muffins hvor de kun skulle have omkring 20 min, de smagte vildt godt og var ikke tørre 10/10
Årh, sikke en dejlig tilbagemelding! Så skønt at høre 🙂