Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder. Jeg har stadig en masse tørrede frugt og nødder tilbage fra julen, så derfor bagte jeg disse lækre, sunde og luftige morgenmadsmuffins. Disse muffins er fyldt med bl.a. dadler, figner, abrikoser og hasselnødder. De er sødet med honning og de tørrede frugter, og så er der godt med havregryn i. Muffinsene kan spises til morgenmad med en klat skyr og friske bær til eller de kan serveres på brunchbordet eller som en eftermiddagssnack. Prøv også at smag dem med smør… mums siger jeg bare! Denne opskrift giver 9 muffins, men lav gerne en dobbeltportion og frys halvdelen ned. Rigtig god fornøjelse!
Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder
Ingredienser
Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder (9 stk.)Fremgangsmåde
Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bland kærnemælk og havregryn sammen, så havregrynene kan suge væsken. Pisk æg og honning luftigt og skummende og tilsæt rapsolien. Hak det tørrede frugt og kom det i æggeblandingen sammen med de hakkede hasselnødder. Bland mel, salt og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med kærnemælk og havregryn. Fordel dejen i 9 muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 25-30 min. Lad muffinsene køle af og nyd dem. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar