Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade. Disse sundere bananmuffins er uden raffineret sukker. De er sødet med bananer og dadelkaramel (kan erstattes med 2 friske dadler), og så er de også uden mælkeprodukter. Jeg siger jer, de smager SÅ skønt, og er helt vildt svampede! Muffinsne er meget nemme at lave, da alle ingredienserne bare skal blendes sammen, fordeles i muffinsforme og derefter bages. Server bananmuffinsne som en lækker eftermiddagssnack, i madpakken, tag dem med på tur eller server dem i stedet for slik til fredagshyggen. Frys evt. nogle af kagerne ned, så har du til en hurtig og sundere snack til når lækkersulten melder sig. Rigtig god fornøjelse!
Fredagshygge: Sundere bananmuffins med chokolade
Ingredienser
Sundere bananmuffins med chokolade (6 stk)Fremgangsmåde
Sundere bananmuffins med chokolade
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet og flydende dej. Du kan også bruge en stavblender til dejen. Vend chokoladen i dejen. Fordel 6 muffinsforme i en form til muffins og fordel dejen i muffinsformene. Bag muffinsne i ca. 30 minutter til de er gyldne. Prøv at stikke i dem med en kødnål for at se om der hænger noget dej ved. Lad muffinsne køle af og nyd dem.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar