Sundere cookies med banan og mørk chokolade, som kun består af ganske få ingredienser. Disse cookies, eller småkager, er sødet med banan og honning, og består derudover af havregryn, kokosolie og peanutbutter. Jeg har brugt en 80 % chokolade, men en mindre mørk chokolade kan også bruges. Hvis du ønsker at lave cookiesne i en glutenfri version, så kan du blot erstatte havregrynene med glutenfrie havregryn. Kagerne kan smages til med f.eks. appelsinskal eller kakaopulver. Rigtig god fornøjelse!
Sundere cookies med banan og mørk chokolade
Ingredienser
Sundere cookies med banan og mørk chokolade (8 stk.)Fremgangsmåde
Sundere cookies med banan og mørk chokolade
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Mos bananen sammen med honning, peanutbutter, kokosolie, vanilje og salt. Bland havregryn i og rør det hele sammen til en ensartet og lidt klistret dej uden klumper. Tilsæt chokoladen.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Form ca. 8 lige store kugler af dejen og tryk kuglerne godt flade på bagepapiret. Bag cookies i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en rist og server dem. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar