Glædelig 18. december. I dag får I en opskrift på verdens nemmeste chokoladetrøfler, som er lavet på kondenseret mælk, smør, chokolade og kakao. Disse trøfler hedder faktisk Brigadeiros og er brasilianske chokoladetrøfler. Konsistensen på trøflerne er lidt karamel agtig og de smager helt vidunderligt og smelter på tungen. De kan laves med enten mælkechokolade eller mørk chokolade. De kan sikkert også laves med hvid chokolade, men så skal man bare undlade at tilsætte kakaopulver. Jeg har rullet chokoladetrøflerne i kakaopulver og finthakkede hasselnødder, men prøv også med frysetørret bær eller bærpulver. Rigtig god fornøjelse!
Chokoladetrøfler med kondenseret mælk
Ingredienser
Chokoladetrøfler (ca. 30 stk.)Fremgangsmåde
Chokoladetrøfler
Kom ingredienserne i en gryde og smelt det hele sammen under omrøring ved svag varme. Når chokoladen og smørret er smeltet og massen er blevet tyk og slipper skålen tages gryden af varmen. Kom massen i en skål og stil det på køl i min. 2 timer, men gerne til dagen efter. Massen skal være hård og formbar.
Tril herefter massen til ca. 30 kugler og rul dem i f.eks. kakao eller hasselnødder. Opbevar trøflerne på køl indtil servering. De kan holde sig i et par uger på køl. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar