Sund og lækker lasagne med spidskålsplader, som er hurtig at lave

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lækker lasagne med spidskålsplader

En lækker lasagne med spidskålsplader. Denne lasagne er super nem at lave og er med spidskål i stedet for rigtige lasagneplader. Jeg har også undladt at komme bechamelsauce i, for at gøre lasagnen lidt anderledes end den klassiske. Jeg elsker kål og spiser det gerne flere gange om dagen! Hvis du ikke er så meget til kål, så lav lasagnen med pastaplader. Det er en rigtig god, sund og mættende ret at servere til aftensmad ,og hvis der er rester tilover, så frys endelig resten ned. Ønsker du at lave lasagnen i en vegetarisk version, så tilsæt lidt mere aubergine i saucen og nogle brune bønner. Velbekomme og rigtig god weekend!

Lækker lasagne med spidskålsplader

Ingredienser

Lasagne (til 4 personer):
Derudover:

Fremgangsmåde

Lasagne:

Svits løg og hvidløg sammen med kødet i olivenolie, i en gryde ved høj varme. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det stå at simre under låg ved middelvarme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt mere af krydderierne.

 

Befri bladene fra spidskålshovedet og skyld dem gryndigt. Saml lasagnen ved at komme lidt kødsauce i bunden, af et ildfast fad, derefter spidskålsblade og så kødsauce på. Fortsæt sådan til du har kødsauce øverst. Drys revet ost på og bag lasagnen i ovnen ved 175 C i ca. 20 minutter eller indtil osten er blevet brun og sprød. Pynt evt. lasagnen med lidt friske krydderurter og server den med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar