Pizzaboller med hytteost og spinat – Opskrift på nemme og lækre proteinrige pizzaboller med hytteost, æg, ost, spiant, feta og soltørrede tomater. Disse vegetariske pizzaboller er så gode og virkelig nemme og og hurtige at lave. De består af hytteost og æg som blendes til en ensartet tynd dej, hvor der røres hvedemel, salt, bagepulver og oregano i. Herefter vendes der revet mozzarella, frisk hakket spinat, tomatpure, soltørrede tomater og feta i dejen. Dejen sættes på en bageplade med to våde skeer, så der i alt bliver 10 stk. pizzaboller. Pizzabollerne toppes med lidt ekstra revet mozzarella inden de bages til de er gyldne.
Når pizzabollerne tages ud ad ovnen, så falder de lidt sammen. Det er vigtigt at de får lov til at afkøle på en bagerist, så de ikke bliver “våde”. Denne opskrift på pizzabollerne er lidt inspireret af denne populære hytteostpizza, som der er rigtig mange af jer der bager. Du kan tilsætte lige det fyld til dejen, som du ønsker. Tomatsaucen jeg bruger her er bare en tomatpure, men man kan også bruge pizzasauce, som man kan købe i de fleste supermarkeder, eller den kan også sagtens laves selv.
Prøv mine andre opskrifter med hytteost.
Pizzabollerne er fyldt med protein, da der både er hytteost, æg og ost i. Bollerne er perfekte til madpakken og de kan også sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!
Pizzaboller med hytteost og spinat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Blend hytteost og æg sammen til en tynd masse. Tilsæt hvedemel, salt, bagepulver og oregano og rør det sammen til en tyk dej. Tilsæt tomatpure, revet ost, spinat, soltørrede tomater og feta og rør det sammen.
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt 10 boller af dejen på bagepapiret med to våde skeer. Drys med ekstra revet mozzarella.
Bag pizzabollerne i ca. 25 min. Lad dem afkøle på en bagerist og nyd dem. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar