Bagt tomatsauce med hytteost og ravioli - Tomatsauce med hytteost

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt tomatsauce med hytteost og ravioli

Bagt tomatsauce med hytteost og ravioli – Opskrift på cremet bagt tomatsauce med hytteost serveret med ravioli. Denne tomatsauce er så nem at lave og er fyldt med proteiner og grønt. Tomatsaucen består af tomater, peberfrugt, løg, hvidløg og krydderier som bages i ovnen, hvorefter det hele blendes med hytteost og citronsaft. Saucen vendes sammen med kogte ravioli og parmesan. Det er en nem og lækker hverdagsret, som ikke kræver særlig meget arbejde. Pastaretten kan serveres som den er, men hvis man ønsker at tilføje lidt ekstra fylde og protein, så kan retten serveres med stegt kyllingebryst eller ovnbagt laks.

Jeg har her brugt ravioli med fyld af tomat og ricotta, men brug lige dem du bedt kan lide. Det kan også være tortellini i stedet for ravioli.

Prøv også min opskrift på pasta i peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!

Bagt tomatsauce med hytteost og ravioli

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Bagt tomatsauce med hytteost
Desuden

Fremgangsmåde

Bagt tomatsauce med hytteost

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomater, peberfrugt, hvidløgsfed og løg i et ildfast fad. Fordel olivenolie, timian, oregano og chili udover. Bag i ovnen i ca. 30 min.

Kog ravioli efter anvisning på pakken.

Blend de bagte grøntsager med pastavand, hytteost og citronsaft til en cremet og ensartet sauce. Smag til med salt og peber. Hæld tomatsaucen over de kogte ravioli sammen med revet parmesan og vendt det forsigtigt rundt. Server straks med evt. ekstra revet parmesan og frisk basilikum på. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar