Butterdejssnegle med rød pesto – Opskrift på lækre vegetariske butterdejssnegle med rød pesto, flødeost, revet ost, oliven og soltørrede tomater. De lækreste snegle med butterdej, som er virkelig nemme og hurtige at lave.
Disse sprøde snegle kan fyldes med lige det du bedst kan lide. Her har jeg fyldt dem med neutral flødeost, rød pesto, revet mozzarella ost, sorte oliven, soltørrede tomater og tørret oregano. Det kan også være en flødeost med f.eks. urter og en anden slags pesto og ost.
Server butterdejssneglene som en lækker velkomstsnack til et glas bobler, på brunchbordet, til nytårsaften eller til studenterfesten. Du kan se mange flere snacks/kanapeer lige her. Prøv også disse snegle med kun 3 ingredienser. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejssnegle med rød pesto
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Smør flødeost ud på butterdejen, smør pesto på og drys med revet ost. Fordel oliven, soltørrede tomater og oregano. Rul dejen sammen og skær den ud til ca. 15 snegle og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag snegle i ca. 18-20 min. indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle og server dem. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar