Asparges med burrata og pistaciepesto – Opskrift på den lækreste grønne ret med burrata, bagte asparges, pistaciepesto og ærter. Denne grønne ret er super nem og hurtig at lave. Retten består af burrata som lægges i bunden af et fad og smøres let ud. Ovenpå kommes der bagte asparges med chili og hvidløg samt den lækreste pesto med pistacie, basilikum og parmesan. Jeg har pyntet retten med friskbælgede grønne ærter, frisk basilikum og revet citronskal. Retten er en rigtig sommerret, som kan serveres som tilbehør til grillmad. Retten kan også serveres som forret med lækkert brød til. Rigtig god fornøjelse!
Asparges med burrata og pistaciepesto
Ingredienser
PistaciepestoFremgangsmåde
Pistaciepesto
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet pesto. Smag den til.
Bagte asparges
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Knæk enden af asparges og kom asparges i et ildfast fad. Bland olivenolie, honning, hvidløg, chili og salt og fordel det over aspargesene. Bag asparges i 20 min.
Åben de to burrater og smør dem let ud på et fad. Kom de bagte asparges på, fordel pistaciepesto udover og pynt med ærter, basilikum og citronsaft. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar