Karrykål – Opskrift på nem og lækker hverdagsret med stegt hakket oksekød og hvidkål med karry. Karrykål er en super nem ret, som er sund og med dejlige grøntsager. Retten består af løg og hvidløg, som svitses på panden med karry, paprika, revet æble og hakket oksekød. Herefter tilsættes der revet gulerod og snittet hvidkål. Retten kan serveres som den er eller den kan serveres med kogte ris, som jeg har gjort her. Man kan også komme karrykål i pitabrød.
Denne ret er super god og en mættende og smagfuld ret. Jeg bruger hakket oksekød, men man kan også sagtens bruge hakket kyllingekød eller hakket grisekød. I min familie har vi tit fået denne ret serveret til aftensmad og det er en ret som de fleste kan lide. Normalt bruger man hvidkål til denne ret, men man kan også bruge spidskål eller lille spidskål. Jeg kan bedst lide at kålen er helt fintsnittet, men det kan man gøre som man bedst kan lide det. Hvis du ønsker at tilsætte flere grøntsager til retten, så smager det også lækkert med fintsnittet porre, forårsløg eller revet squash. Retten kan sagtens fryses ned.
Prøv også min opskrift på kyllingewok med cashewnødder. Rigtig god fornøjelse!
Karrykål
Ingredienser
Fremgangsmåde
Svits løg og hvidløg i olie på en pande. Tilsæt revet æble, karry og paprika. Tilsæt kødet og brun det af. Tilsæt gulerødder, hvidkål og bouillon. Bland det hele godt rundt og lad det simre i 5-10 min. Smag evt. til med salt og peber.
Server karrykål med ris. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar